CONTACT

Bine ai venit pe site-ul Branqa Studio!
Pentru a primi un răspuns cât mai rapid și sigur la mesaje îți recomand, dacă ai posibilitatea, să folosești aplicația Whats App sau să stabilim o legătură prin apel telefonic.

ADDRESS

Str. Johann Sebastian Bach 5
Zona Floreasca, Sector 2
București

BUSINESS HOURS

Miercuri-Sâmbătă
11.00-20.00

PHONE

+40 722 668 669

MESSAGES

Whats App, Skype: branqa
Discord, Signal

ÎNSCRIERE

Înscrie-te la o ședință de evaluare și află care este nivelul tău de pregătire! Dacă ai, poți aduce cu tine o mapă cu lucrări formată din schițe, reproduceri, desene în orice tehnică și chiar picturi pe șasiu. Alege o specializare căreia vrei să i te dedici și începe să conturezi drumul care trebuie parcurs până la momentul angajării sau primele tale proiecte artistice. Află care sunt oportunitățile și cum trebuie să abordezi problema alegerii specializării și a facultății potrivite. Vino să cunoști atelierul în care vei studia, care sunt condițiile, dotarea materială și cerințele minime de îndeplinit pentru a obține o cât mai bună performanță pentru un succes asigurat!

EVALUARE MEDITAȚII

ședință de evaluare de 50 min.: 35 ron/1 ședință

Dacă dorești să urmezi atelierele ca hobby poți începe cursurile fără evaluare. Nu este necesar să aduci cu tine materiale de lucru, acestea sunt incluse în prețul ședinței. Verifică agenda și spune-mi în mesaj care sunt momentele când ai putea să vii la atelier pentru a-ți rezerva un loc în sală potrivit categoriei tale de vârstă. Vino la atelier să înveți lucruri noi și să te relaxezi într-un mod activ! Te poți înscrie completând formularul de mai jos, prin intermediul aplicației Whats App, trimițând un mesaj pe email sau sunând la numărul specificat mai sus.

6 + 15 =